Allmänna Villkor

Välkommen till SpelaOddsUtanSvenskLicens.se. Genom att använda vår webbplats godkänner du dessa allmänna villkor. Vänligen läs dem noggrant.

1. Användning av webbplatsen

Denna webbplats tillhandahålls endast för ditt personliga, icke-kommersiella bruk. Du får inte använda innehållet på vår webbplats för något annat ändamål utan vårt uttryckliga skriftliga medgivande.

2. Intellektuell egendom

Allt innehåll på vår webbplats, inklusive texter, bilder, grafik, logotyper, ljud och videoklipp, är vår egendom eller egendom till våra innehållsleverantörer, och skyddas av internationella upphovsrättslagar. Du får inte kopiera, modifiera, distribuera eller på annat sätt använda något av innehållet på vår webbplats utan vårt uttryckliga skriftliga medgivande.

3. Ansvarsbegränsning

Informationen på denna webbplats tillhandahålls “som den är” utan några garantier, vare sig uttryckliga eller underförstådda. Vi kan inte garantera att webbplatsen alltid är tillgänglig eller fri från fel eller virus. Vi kan inte heller garantera att informationen på vår webbplats är korrekt, fullständig eller aktuell.

4. Länkar till andra webbplatser

Vår webbplats kan innehålla länkar till andra webbplatser som vi inte kontrollerar. Vi är inte ansvariga för innehållet på dessa webbplatser, och vi kan inte garantera att de uppfyller samma standarder för integritet och säkerhet som vi gör.

5. Ändringar av villkoren

Vi kan ändra dessa villkor när som helst utan förvarning. Du bör regelbundet kontrollera denna sida för att se till att du är nöjd med eventuella ändringar.

6. Jurisdiktion och tillämplig lag

Dessa villkor ska tolkas och regleras i enlighet med svensk lag, och du samtycker till den exklusiva jurisdiktionen hos de svenska domstolarna i händelse av eventuella tvister.

7. Spel och ansvarsfullt spelande

Vi påminner om att spel kan vara beroendeframkallande och det är ditt ansvar att spela ansvarsfullt. SpelaOddsUtanSvenskLicens.se uppmuntrar alla att vara medvetna om sina spelvanor och att söka hjälp om de tror att de kan ha ett spelproblem.

8. Sekretess och integritet

Vår sekretesspolicy, som finns tillgänglig på vår webbplats, beskriver hur vi samlar in och använder din personliga information. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår sekretesspolicy.

9. Kundtjänst och feedback

Om du har några frågor eller funderingar angående dessa villkor, vänligen kontakta oss på info@spelaoddsutansvensklicens.se. Vi välkomnar också alla former av feedback för att förbättra vår webbplats och våra tjänster.

10. Överensstämmelse med lagar och regler

Användaren förbinder sig att följa alla tillämpliga lagar och regler när det gäller användning av denna webbplats och de tjänster som tillhandahålls av SpelaOddsUtanSvenskLicens.se.

Tack för att du använder SpelaOddsUtanSvenskLicens.se. Din användning av vår webbplats innebär att du godkänner dessa allmänna villkor. Om du inte godkänner dessa villkor, vänligen använd inte vår webbplats.